Benjamin Paque en Kobe Pauwels in de kleuren van D’Ieteren Luxury Performance in de Porsche Carrera Cup Benelux

audi
Na de officiële inschrijving van twee rijders, met name de jonge Belgen Benjamin Paque en Kobe Pauwels, kan NGT Racing nu ook bevestigen dat het voor de Porsche Carrera Cup Benelux 2024 een partnerschap met D'Ieteren Luxury Performance aangaat! Deze topcompetitie gaat op 9, 10 en 11 mei tijdens de prestigieuze Belgische manche van het FIA World Endurance Championship van start en dat uiteraard op het Circuit van Spa-Francorchamps.
“Twee beloftevolle jonge Belgische rijders, met name Benjamin Paque en Kobe Pauwels, in de Porsche Carrera Cup Benelux kunnen inzetten en dat met steun van een emblematische partner als D'Ieteren Luxury Performance, is gewoon een uitzonderlijk voorrecht”, vertellen Marc Maton en Lionel Hansen, respectievelijk Team Principal en Team Manager van NGT Racing. “Onze structuur zal Belgischer zijn dan ooit en we zullen er alles aan doen om te bewijzen dat we het vertrouwen van zulke partners waard zijn. In navolging van de titel bij de teams vorig seizoen, mikt NGT Racing op de absolute kroon met Benjamin Paque, alsook op de Rookietitel met Kobe Pauwels. We staan aan het begin van een sportief seizoen dat meer dan veelbelovend is, met een uitgebreid testprogramma dat zowel Benjamin als Kobe in staat zal stellen om zich perfect op elk treffen op de kalender voor te bereiden. Alle puzzelstukken liggen op hun plek en dus is het nu aan ons!”
Beide Belgische rijders nemen de kans om in de kleuren van D'Ieteren Luxury Performance te racen met trots aan. “Ik ben natuurlijk heel blij dat ik eindelijk aan een volledig seizoen van de Porsche Carrera Cup Benelux kan deelnemen. Ik ben ook erg blij dat ik dat in het NGT Racing team kan doen, waar ik me vorig jaar al goed voelde, en dat ik officieel de kleuren van D'Ieteren Luxury Performance kan verdedigen", aldus Benjamin Paque. “Het doel is natuurlijk om dit zeer competitieve kampioenschap te winnen! Ik zal dit jaar veel rijtijd krijgen met de Porsche 911 GT3 Cup - Type 992 -, en dat zal me in staat stellen om vanaf het begin snel te zijn. Ik kijk echt naar de start van het seizoen uit, zeker op het prestigieuze FIA WEC- circuit van Spa-Francorchamps. De tribunes zullen vol zitten en dat is de perfecte manier om het jaar te beginnen!”
Kobe Pauwels staat op het punt om zijn debuut in de Porsche Carrera Cup Benelux te maken en dat in wat alleen maar omschreven kan worden als ideale omstandigheden! “De Porsche Carrera Cup Benelux met NGT Racing en dan zo'n solide samenwerking met D'Ieteren Luxury Performance… Deze competitie wordt mijn grootste uitdaging dit seizoen," bevestigt Pauwels. “Na de eerste testdagen met de auto, voelde ik me meteen zeer goed. Het doel is om de Rookietitel te winnen, maar ik besef dat de concurrentie zeer sterk zal zijn. Het team heeft in het recente verleden laten zien dat het een van de benchmarks in de Porsche Carrera Cup Benelux is, en aangezien ik het erg goed kan vinden met Benjamin, heb ik er alle vertrouwen in. Bovendien is de start van het seizoen in Spa als onderdeel van het FIA WEC een geweldige kans, vooral in onze nieuwe kleuren. Ik kijk er echt naar uit..." Het kampioenschap 2024 begint op het mooiste circuit ter wereld, met volle, zo niet overvolle tribunes en dat belooft een zeer mooie start te worden...

Rechtenvrije foto’s
audi

Contact

Je kan ons bereiken op het telefoonnummer: +32 470 04 56 17 of mailtje sturen naar het volgende mailadres: kobe@kobepauwels.be

Sponsors

Een dikke merci aan alle sponsors om deze droom waar te maken. Als je deze jongeman wilt bijstaan in zijn carrière mag je altijd iets laten weten.

Dit kan je doen door ons te bellen of gewoon een mailtje te sturen. De contact gegevens vind je hierboven of helemaal onderaan de website.

logo 1
logo 2
logo 3
logo 4
logo 5
logo 6
logo 7
logo 8
logo 1
logo 2
logo 3
logo 4
logo 5
logo 6
logo 7
logo 8
logo 1
logo 2
logo 3
logo 4
logo 5
logo 6
logo 7
logo 8